Home > Wonen en leven > Regeling mantelzorgcompliment 2019 is gestopt

Regeling mantelzorgcompliment 2019 is gestopt

Vanaf september 2019 konden mantelzorgers een mantelzorger voordragen voor het mantelzorgcompliment. Het compliment bestond uit een setje LOKO-cadeaubonnen van in totaal 100 euro. Deze bonnen waren onderdeel van de Regeling mantelzorgcompliment.

Hierbij gold: op=op. Het maximum aantal van 1.200 complimenten is nu bereikt. Het is per direct niet meer mogelijk een mantelzorger voor te dragen.

Verzilveren van de LOKO-cadeaubonnen

Deze bonnen zijn vrij te besteden bij diverse Montferlandse ondernemers en organisaties die aangesloten zijn bij Loko Promotie Didam. Op www.lokobon.nl vindt u meer informatie.

Meer informatie?

Samen met Welcom organiseert de gemeente elk jaar in de maand november de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. De laatste keer was op 7 november jl. Daarnaast zijn er Mantelzorgsalons waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen.

Voor vragen over de mantelzorgsalons en over de ondersteuningsmogelijkheden aan mantelzorgers kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg. Dit is ondergebracht bij Welcom. U kunt contact opnemen per telefoon ((0316) 22 35 20) of per mail: m.lukassen@welcommail.nl of e.navis@welcommail.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons