Home > Wonen en leven > Bent u al bekend met de Zonatlas?

Bent u al bekend met de Zonatlas?


Wellicht heeft u wel eens van de Zonatlas gehoord. De Zonatlas is de website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en wat u daarmee potentieel zou kunnen besparen. De Zonatlas geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden. Mocht u overwegen zonnepanelen aan te schaffen dan kunt u met de informatie van de Zonatlas gericht offertes opvragen. Laat altijd uw dak nog door het bedrijf bekijken. Interesse, kijk op www.zonatlas.nl/montferland.

Financiering

Op de Zonatlas staan verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing.  Naast het berekenen van de zonpotentie is er bijvoorbeeld ook uitleg over de specifieke financieringsmogelijkheden binnen onze gemeente, zoals de duurzaamheidslening. Met de duurzaamheidslening kunt u geld lenen tegen een rentetarief van 1,6%  voor verduurzamingsmaatregelen, waaronder voor zonnepanelen. Door middel van alle aangeboden informatie kunt u een weloverwogen besluit nemen of zonne-energie voor u een interessante mogelijkheid is.

Goede voorbeeld
Op het dak van het gemeentehuis in Didam liggen 262 zonnepanelen en op het dak van de gemeentewerf in Loerbeek liggen 162 panelen. Als gemeente geven we natuurlijk graag het goede voorbeeld. Samen meer schone energie opwekken in onze gemeente: doet u ook mee?

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons