Home > Direct regelen > Nieuws > Meedenkavonden sportbeleid voor organisaties

Meedenkavonden sportbeleid voor organisaties (29-08-2019)

RSS
Dit item is in het archief geplaatst op 20-09-2019.

De enquête over sport- en bewegen is door veel inwoners van de gemeente Montferland ingevuld en daar zijn wij erg blij mee! Nu de inwoners hun mening hebben kunnen geven, krijgen ook verenigingen, sportaanbieders, fysiotherapeuten, zorginstellingen en andere organisaties die raakvlakken hebben met sport de mogelijkheid om mee te denken over sport binnen onze gemeente.

Voor het aanbieden van sport en bewegen is een goede samenwerking met partners cruciaal. Hierbij kunt u denken aan alle bevlogen vrijwilligers en verenigingsbestuurders, aan de sporters zelf en de buurtsportcoaches. Daarnaast zijn de verbindingen met scholen, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties ook erg belangrijk. Een goede samenwerking met diverse instanties is een waardevolle aanvulling op het sport- en beweegaanbod in onze gemeente. Door krachten te bundelen kunnen nóg meer inwoners van de gemeente Montferland genieten van sport!

Verschillende (demografische) ontwikkelen leiden er echter toe dat de sportwereld verandert. Hoe kunnen we als sportieve gemeente in spelen op deze veranderingen? Om uw ideeën en wensen in kaart te brengen, organiseren we 2 bijeenkomsten in september. Op deze avonden wordt er op een interactieve manier aandacht gegeven aan sport binnen onze gemeente. Verschillende organisaties zoals verenigingen, sportaanbieders, fysiotherapeuten, zorginstellingen en diverse andere organisaties worden uitgenodigd voor deze avond. De input van deze sessies gebruiken we voor het schrijven van het sportbeleid, zodat we de komende jaren in samenwerking met u het sporten in de gemeente Montferland nóg leuker en beter te maken.

De avonden vinden plaats op:

  • Dinsdag 17 september 19:30 – 21:30 (Gemeentehuis Didam).
  • Donderdag 19 september 19:30 – 21:30 (Barghse Huus).

In week 31 is er via de e-mail een uitnodiging verstuurd naar veel organisaties binnen de gemeente die raakvlakken hebben met sport. Mocht uw organisatie deze niet ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar h.gerritsen@montferland.info.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons