Home > Direct regelen > Nieuws > Centrumplan Didam: Spoorstraat verleden-heden-toekomst

Centrumplan Didam: Spoorstraat verleden-heden-toekomst (08-11-2019)

RSS
Dit item is in het archief geplaatst op 18-11-2019.

De werkzaamheden van het Centrumplan Didam zijn in volle gang. Per fase wordt een start gemaakt met de vernieuwing van het centrum. Het doel van het centrumplan is om het centrum van Didam te vernieuwen en toekomstbestendig te maken als aantrekkelijke plaats voor bewoners, ondernemers en recreanten.

Spoorstraat verleden-heden-toekomst

De Spoorstraat in Didam wordt in 2020 vernieuwd. In samenwerking met de Oudheidkundige Vereniging Didam (OVD) laten wij u via pagina’s op de website van het centrumplan Didam zien hoe dat vroeger was. Hoe zag de Spoorstraat er vroeger uit? We nemen u mee in het verleden, heden en de toekomst van de Spoorstraat in Didam.

Ga terug in de tijd... naar de Spoorstraat vanaf 1903. Laat de foto's de verhalen vertellen en bekijk de verschillen met nu, het heden. En de animatie van de toekomst, dit laat zien hoe het centrum eruit ziet, nadat de vernieuwing van het Centrumplan is doorgevoerd.

Zie www.montferland.info/centrumplan en bekijk de online publicatie 'Didam verleden-heden-toekomst'.

Meer onderdelen worden zichtbaar gemaakt in verleden-heden-toekomst

De andere onderdelen van het Centrumplan, zoals het gebied rondom de kerk en het voormalig gemeentehuis in het Centrum, krijgen ook een terugblik in het verleden. De OVD werkt hier momenteel aan in samenwerking met de gemeente en diverse betrokkenen (eigenaren van het fotomateriaal) aan.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons