Home > Direct regelen > Bouwdossier opvragen

Bouwdossier opvragen

U kunt bij ons tegen betaling verschillende soorten stukken uit een bouwdossier opvragen, bijvoorbeeld de bestektekening van een schuur of de constructietekeningen van een woning.

Onderaan deze pagina vindt u de knop 'Stukken bouwdossier opvragen'. Hier kunt u aangeven welke stukken of bouwdossier u nodig hebt.

Als de gevraagde stukken (tekeningen of dossier) klaarliggen, nemen we contact met u op (telefonisch of e-mail) om een afspraak te maken voor inzage van de gevraagde stukken. Daarna kunt u opgevraagde stukken inzien op het gemeentehuis, adres Bergvredestraat 10 in Didam.

Wilt u gevraagde stukken digitaal ontvangen? Dat kan. Hiervoor maken we vaak gebruik van WeTransfer. U krijgt dan een e-mail met een link toegestuurd waarmee u uw stukken kunt downloaden. Deze link is maar 7 dagen geldig. Houd er rekening mee dat de e-mail met deze link soms in de map met spam terecht komt.

De kosten en de afhandelingstijd van uw aanvraag hangen af van de grootte van uw aanvraag. U betaalt € 10,40 per kwartier voor het zoeken en verzamelen van de gevraagde stukken. Voor een digitale scan op A4-formaat betaalt u € 0,35 per stuk en voor een kopie op papier van A-4 formaat betaalt u € 2,60.

Meer informatie over deze kosten en meer (scan, kopie, lichtdruk etc.) leest u in hoofdstuk 9 'Gemeentearchief van de Legesverordening gemeente Montferland 2018' op de website van Officiele Bekendmakingen.

Stukken bouwdossier opvragen

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons